Veidekke blir ny samarbeidspartner med Arctic Race of Norway

Mandag, 17. juli

Veidekke har i dag signert en avtale om å gå inn som offisiell partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Avtalen har en varighet på tre år. Les mer

Norsk dag i Tour de France

Tirsdag, 11. juli

Norge var i fokus under søndagens niende etappe av Tour de France, og Arctic Race of Norway stilte med egen delegasjon i Frankrike. Hensikten var å skape oppmerksomhet rundt verdens nordligste... Les mer

Statsministeren kommer til Arctic Race 2017

Mandag, 29. mai

Statsministerens kontor bekrefter at Erna Solberg besøker årets utgave av Arctic Race of Norway i august.Statsminister Erna Solberg skal nok en gang komme til Nord-Norge for å kaste glans over... Les mer

Lager jubileumsbok om Arctic Race-tilskuerne

Onsdag, 10. mai

I forbindelse med femårsjubileet til Arctic Race of Norway skal det publiseres en bildebok om det unike publikumsengasjementet rundt rittet. Les mer

Arctic Race gull verdt for næringslivet

Tirsdag, 18. april

Norges største sykkelritt skapte i 2016 en meromsetning for norsk næringsliv på over 93 millioner kroner, ifølge en fersk rapport. Dette er en økning på 14 prosent fra forrige kartlegging i... Les mer

mer nyheter

Nyhetene

Veidekke har i dag signert en avtale om å gå inn som offisiell partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Avtalen har en varighet på tre år.

les mer

Norge var i fokus under søndagens niende etappe av Tour de France, og Arctic Race of Norway stilte med egen delegasjon i Frankrike. Hensikten var å skape oppmerksomhet rundt verdens nordligste sykkelritt, som starter neste måned.

les mer

Statsministerens kontor bekrefter at Erna Solberg besøker årets utgave av Arctic Race of Norway i august.

Statsminister Erna Solberg skal nok en gang komme til Nord-Norge for å kaste glans over verdens nordligste sykkelritt. Det ble klart under den nylig avsluttede turen til Troms og Nordland, der Solberg besøkte 12 kommuner. Statsministeren vil være til stede under siste etappe av rittet, som sykles i og rundt Tromsø by søndag 13. august.

Erna Solberg var også...

les mer

© Patty Thorbergsen - Veronica Melå, forslagssjef i Utenfor Allfarvei Forlag, og Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway samarbeider om en bokutgivelse til årets utgave av sykkelrittet. Boken skal løfte frem det folket har skapt rundt etappene gjennom fire år. Nå ønsker forlaget bilder fra publikum som har vært til stede langs etappene siden 2013.

I forbindelse med femårsjubileet til Arctic Race of Norway skal det publiseres en bildebok om det unike publikumsengasjementet rundt rittet.

les mer

Arctic Race of Norway 2016 - 14/08/2016 - Quatrième étape : Cercle Polaire/Bodo (193 km) - Norvège © A.S.O. / P.Ballet

Norges største sykkelritt skapte i 2016 en meromsetning for norsk næringsliv på over 93 millioner kroner, ifølge en fersk rapport. Dette er en økning på 14 prosent fra forrige kartlegging i 2014. Ringvirkningene er nasjonale og gjelder alt fra tilreisende turister til kjøp av varer og tjenester.

les mer

©

Den femte utgaven av Arctic Race of Norway arrangeres i hovedsak i Troms, hvor rittet går tilbake til sin opprinnelse på Andørja. Det ble klart under lanseringen av årets etapper i Oslo i dag.
 

les mer

Vinneren av årets Arctic Race of Norway, Gianni Moscon, mottok 500 kg norsk laks på treningsleir på Mallorca denne uken.

les mer

Trøyebærere etter etappen 4

S'abonner

Recevez des informations exclusives sur l'Arctic Race of Norway

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partenaires de l'Arctic Race of Norway