Veidekke blir ny samarbeidspartner med Arctic Race of Norway

Mandag, 17. juli

Veidekke har i dag signert en avtale om å gå inn som offisiell partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Avtalen har en varighet på tre år. Les mer

Norsk dag i Tour de France

Tirsdag, 11. juli

Norge var i fokus under søndagens niende etappe av Tour de France, og Arctic Race of Norway stilte med egen delegasjon i Frankrike. Hensikten var å skape oppmerksomhet rundt verdens nordligste... Les mer

Statsministeren kommer til Arctic Race 2017

Mandag, 29. mai

Statsministerens kontor bekrefter at Erna Solberg besøker årets utgave av Arctic Race of Norway i august.Statsminister Erna Solberg skal nok en gang komme til Nord-Norge for å kaste glans over... Les mer

Lager jubileumsbok om Arctic Race-tilskuerne

Onsdag, 10. mai

I forbindelse med femårsjubileet til Arctic Race of Norway skal det publiseres en bildebok om det unike publikumsengasjementet rundt rittet. Les mer

Arctic Race gull verdt for næringslivet

Tirsdag, 18. april

Norges største sykkelritt skapte i 2016 en meromsetning for norsk næringsliv på over 93 millioner kroner, ifølge en fersk rapport. Dette er en økning på 14 prosent fra forrige kartlegging i... Les mer

mer nyheter

Et halvt tonn norsk laks til Sky

nyheter14.12.2016Pre-ritt

Vinneren av årets Arctic Race of Norway, Gianni Moscon, mottok 500 kg norsk laks på treningsleir på Mallorca denne uken.

Et av verdens beste sykkellag, Sky, får norsk sjømat på menyen de nærmeste månedene. Tidligere i år vant nemlig Sky-rytter Gianni Moscon Arctic Race of Norway, og kunne med seier i 3. etappe også innkassere en premie på et halvt tonn norsk laks. Under en treningsleir på Mallorca denne uken ble premien overlevert og markert med et storslått måltid.
 
– Jeg må jo dele noe av dette med mine lagkammerater. Det blir mer enn nok laks både på meg og min familie, sier Moscon, som fikk en forsmak på premien med et fireretters måltid tilbredt av sjømatkokk Adrian Løvold fra Trondheim. Hele 80 gjester var til stede under overrekkelsen, og på menyen stod både grillet laks, norsk julesild og sashimi av kamskjell og laks.
 
Trener for nytt suksessår
Chris Froome og resten av gutta på Team Sky har hatt en god start på sesongoppkjøringen. På treningsleir ved Middelhavet legger verdensstjernene grunnlaget for neste års sesong.
 
– Vi er her i åtte dager og har den første store økta før det blir juleferie. Det er viktige dager for oss i Team Sky, for vi har som mål å ha minst like gode prestasjoner i 2017 som i år, sier Moscon.
 
I tillegg til Chris Frooms seier i Tour de France i år, har Team Sky i alt 11 rittseire i 2016.

– Det er utrolig artig å få gi våre råvarer til verdens beste syklister. Det gjør oss ekstra stolte, ikke minst når de setter så stor pris på dette, sier daglig leder av Kvarøy Fiskeoppdrett, Alf Gøran Knutsen, som delte ut premien sammen med eksportør Marit Sivertsen i Polar Quality.
 

FAKTA
·      Den norsk havbruksnæring, gjennom prosjektet «Laks er viktig for Norge», sponser sykkelrittet Arctic Race of Norway, som arrangeres årlig i august i Nord-Norge.

·      Italieneren Gianni Moscon fra Team Sky sikret seg 500 kilo laks da han vant 3. etappe av Arctic Race of Norway i fjor.

·      Premien ble tildelt under Team Skys treningsleir på Alcudia, Mallorca denne uken.

·      Neste års Arctic Race arrangeres 10.- 13. august
 

Vis alle nyhetene

Trøyebærere etter etappen 4

S'abonner

Recevez des informations exclusives sur l'Arctic Race of Norway

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partenaires de l'Arctic Race of Norway